Работата с модел е една от най-сложните материи. За нея се изисква да имаш психологическа подготовка и опит. Както в ежедневието, така и в работата ни се налага да общуваме с хора имащи различни гледни точки, светоусещане и мироглед.

За създаването на един проект, особено с артистичен характер, трябва да има спойка и симбиоза между модела и фотографа.

Тази магия се нарича Психология на работа и понякога е много по-важна от това колко фотогеничен е самият обект на заснемане.

ЗА ЛЕКТОРА:
Мария Димитрова се занимава от 15 години с фотография, 11 от тях като модел, от 4ри си изкарва прехраната като фотограф и ретушор Работила е с над 200 фотографа в България и чужбина.

Печелила е награди за списания и конкурси както като модел, така и като фотограф. Организирала е семинари, пленери и уъркшопи в България и чужбина.

Завършила е пространствен дизайн. Работила е като арт директор, стилист интериорен дизайнер, ретушор, фотограф и модел.

Кафе-бар "Отсреща"

19 часа

Моля, регистрирайте се на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/obshtuvaneto-mezhdu-fotograf-i-model-plovdiv/

Вход: 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят

Можете да станете член по време на събитието.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…