В дигиталната ера ежедневно се създават милиарди фотографии. За всеки, който иска да се открои в морето от изображения и автори е от ключово значение да оформи портфолиото си грамотно, независимо дали става дума за дигитално или физическо представяне на работата му. По време на тази лекция ще си говорим за това как човек да подготви портфолиото, което ще му помогне да се развие като фотограф.

Ще разгледаме различни примери за успешни и неуспешни фотографски представяния и в дискусионен формат ще обсъдим какви са възможностите пред всеки от участниците в срещата.

За да бъде лекцията още по-интересна, подгответе линкове или флашки с вашето портфолио и сайтове. Дори и да нямате такива, може да подберете някои от любимите си снимки, с които бихте се представили като автор.

Кафе-бар "Отсреща"
19 часа
Вход: 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят

За регистрация: https://photoworld.bg/sabitia/fotografskoto-portfolio-s-emanuil-treyman/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…