За да разбираме фотографията е полезно да разбираме и светлината, и нейното поведение. В тази лекция, накратко и не много академично, ще разгледаме теориите за светлината. Ще изучим нейните свойства и характеристики: абсорбция, пропускливост, дифракция, поляризирана светлина и др. И ще се запознаем със светлинния спектър на светлинните източници във фотографията.

Започваме в 19 часа в кафе-бар "Отсреща".

Вход: 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят.

Можете да станете член на клуба по време на събитието.

За регистрация: https://photoworld.bg/sabitia/svetlinata-otvatre/

Първия досег на Никола Балимезов с фотографията е в ученическите години снимайки със зенита на баща си. През 2008 година си купува първия цифров апарат и фотографията започва да запълва все по-голяма част от живота му. От известно време насам хобито му се превръща и в негова професия. Харесва черно-белия минимализъм във фотографията и снимането с филмови фотоапарати.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…