"Малък театър на края на света" е лаборатория за съвременен куклен театър на френската театрална компания „Театър дьо ла Масю - Езекиел Гарсия Ромеу". В Пловдив тя ще представи своя необичаен поглед към света.

След представленията през юни в Център за съвременно изкуство „Баня Старинна", артистите ще представят “Малък театър на края на света...Опус I" на сцената на Драматичен театър Пловдив (Зуум сцена) днес от 19.00 ч. с вход свободен.

Това е поетично представление за процеса на откривателство и писане. Съчетание на шоу, инсталация за кукли и съвременно изкуство, което се развива и пише с отминаващото време. Артистите определят жанра на спектакъла като широк театрален опит, в който екип/театрална компания се свързва около художествено изследване, целящо да сподели преживяното в творческия процес със зрителя.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…