Събитието превръща Главната в гигантски ресторант на открито от 14 до 16 септември

Първото издание на най-вкусния фестивал Mood for Food Street Festival започва днес. Oт 14 до 16 септември събитието ще подари незабравимо кулинарно преживяване на пловдивчани и гостите на града. Защото храната е в центъра на всичко, но около нея трябва да има много повече, за да се насладиш максимално на всеки вкус, аромат и глътка. Тази година за първи път ще имате възможността да се насладите на този празник на храната, точно на главната улица.

Програмата на фестивала днес включва различни работилнички, надяждане с бургери, а на щанда на бар „Котка и мишка“ от 18 до 19 часа ви очаква пивовар Михаела Димитрова, която ще ви разкаже интересни неща за крафт бирата. Там ще можете и да дегустирате различни видове занаятчийско пиво. Вечерта пък за доброто настроение ще се погрижат DJ Skill и Bobo & The Gang.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…