Последните септемврийски дни в Пловдив са един тридневен купон - яки диджей сетове, музика на живо и още

28 септември

Капана фест есен '18

Ето че лятото свърши и отново е време да превърнем Капана в артистичен рай! Флагчетата са готови, а под тях ви очакват свежи и нови, а и вече любими прекрасни неща. Капана се преоблича за есента и ще е пълен с изкуство и чувства и хиляди биещи в ритъм сърца.

За музикалното настроение ще се погрижат четири сцени:

Сцена Ядрото достига звездите и ни поднася блестящи открития, вече под името Сцена The Stars!

Още по-майсторски ритми и стил превземат зона Soul Seaarchin’ Vinyl: сцена за DJ-и, редки колектори и други разни страхотни обекти.

Сцена Капана цъфти и расте: с различно име и ново лице, тя ни представя по-фини изкуства и преобръща познатото лустро.

А Staropramen Stage пък ни разкрива все по-брутална алтернатива и обещава да ни разбие!

Все по-изящен, Базарът расте с фини продукти от вещи ръце на изумителни занаятчии.

А тази есен предлага и ново Книжно звено, посветено на Словото!
 
Тези три дни ще напълнят душата ни с литература, кино, театър, вещи художници, сръчни приложници, нови идеи и нови възможности.

И сред щастливия смях на децата, пак ще изпратим усмихнати лятото. И пак ще гледаме на живо тайнството на най-големите графити майстори, и пак ще чуваме неземна музика, на раменете ни ще кацат Музите, ще се познаваме, ще се обичаме…  И ще събираме в едно различните!

Капана
28-30 септември

Summerize - Bar The Post

След като астрономическата есен настъпи преди броени дни, този петък от бар „Пощата“ решиха да спретнем официално изпращане на лятото като тази вечер ще обобщим най-добрите истории, преживявания, изпити напитки от лятото докато се наслаждаваме на тематично подбрана музика от любимия ни пощальон, завърнал се наскоро от странстване по света, а именно Valentin а.к.а Valeto.

Бар „Пощата“
21 часа

Timoshenko

Този петък отново посрещаме във „Фарго“ един от любимите ни музикални агенти - Konstantin Timoshenko! Танците са гарантирани, а след края на спектакъла "Великият укротител" на Димитрис Папайоану очакваме и гостите на ONE DANCE WEEK, за да продължим забавленията заедно.

Клуб „Фарго“
21 часа

DJ's Capture at Kanape

Започва новият сезон и ето че дойде време за второто издание за тази година на DJ's CAPTURE at KANAPE. Отново ще чуете селекцията на няколко DJ-я, които ще разтърсят Капана и ще ви накарат да танцувате на улицата!

Vanina
Dimitar Pavlov
Tommy Riverra
DJ Versus
Petko Gochev

KANAPE - Vibrant Media
17 часа
Вход свободен

ACBG x Water Gang at Sound Trap

Откриваме клубния сезон със специалното гостуване на момчетата от ACBG! Новата вълна залива града на тепетата с уникален trap sound от TLay, D-ZastA, GBT и M1taka, а зад пулта са младите таланти от Water Gang.

Sound Trap
22 часа
Вход: 10 лв., преди 23 часа - 7 лв., преди събитието на бара в KANAPE - Vibrant Media - 5 лв.

аfterworks

Този петък пред artnewscafe ще отпразнуваме последните летни дни (или ще затоплим първите есенни дни) с приятна музика на открито. Вечерта ще завърши с прожекция на арт видео програмата What is Germany на Projektraum LS43, Берлин.

lineup:
Sayulke
Denitza /Good vibes/

artnewscafe
16 часа
Вход свободен

ВЗРИВ & GetSome! (NL)

След дълга лятна пауза Пост-културна сцена ни кани на есенно избухване. Този път на гости са им холандците Get Some. Те ще свирят за втори път в Пловдив и който е бил предния път, знае за каква бруталия става въпрос. Слагайте си удобни обувки.

Пост-културна сцена
20 часа
Вход:  6 лв.

29 септември

Bad n Boujee Sound Trap TTT

Синджирите се късат и на есен. Откриваме новия трап сезон не къде да е, а в Пловдив и по-точно в любимия ни Sound Trap.

Който е бил на предните две партита няма как да изпусне “TTT Trap”. Трап, бужита и водка ще се леят до късане на синджирите.

Sound trap
23 часа

Всичко останало, което не е за изпускане, ще откриете в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…