Този уикенд ще се поглезим с вкусна храна, комбинирана с чудна напитка. И за да не сме съвсем eggоисти, ще допринесем към open source проект

5 октомври

Dub Session at Groove

Този петък в Groove Music&Art ще обърнем внимание на един не толкова популярен стил в електронната музика. DUB е много широко понятие, въпреки че стилът е минималистичен и семпъл, и на пръв поглед дори елементарен. Ще преминем през различните разновидности дъб заедно със селектор PARAPITEK feat. NENKO.

Groove Music&Art
21 часа

Electric Orpheus Promo Party

Electric Orpheus се завръща в градска среда. Загряваме за есенното издание на 20 октомври.

Музикална селекция от Common Future Team.

Специален гост: jOObba.

Клуб „Фарго“
21 часа

Остро парти

Време е спиртно да се уХИЛЛим, както си е по традиция, щом има ООООСТРО ПАРТИ!

DJ-ят на Капана, един от колосите на Локалка - Митко Хила, ще бъде пощальон тази седмица, за да изострим положението в Бар „Пощата“! Музиката ще бъде яко хип-хоп и рапец, бате, а партито е гарантирано!

Свежите бармани ще ви изкушат със страхотни алкохолни предложения, така че хич не му мислете, а за парти се подгответе!

Бар „Пощата“
21.30 часа

EGGоисти | 1 година Нож и шейкър

Знаете ли какво е брънч? А обичате ли да хапвате лека и вкусна храна, комбинирана с чудна напитка, особено след предната дива вечер!? Ако отговорът ви е ДА, обичате следобедните срещи с приятели през уикенда и още повече обичате вкусните храна и напитки, значи това събитие е точно за вас!

EGGоисти – това е името на следващото събитие на кулинарното дуо „Нож и шейкър“. То съвсем не е случайно и ако вече се досещате, че ще има яйца и… Те ще са повече, отколкото очаквате! Шеф Петко Шаранков и миксологът Михаил Узунов са подбрали страхотни рецепти за двудневно и лежерно брънч преживяване. Ще ви очакват леки и свежи коктейли, апетитни леки ястия, усмихнати хора и гастрономски EGGоизъм! Важното уточнение е, че всяко едно от апетитните брънч блюда съдържа яйца.

Освен че ще ни посрещнем с добро настроение и вкусен аромат, носещ се из цялото заведение, кулинарното дуо имат още един повод за събиране. През октомври 2018 година отброяваме 1 година от първото събитие на „Нож и шейкър“!

Не забравяйте да резервирате своите места за най-добрия брънч уикенд в Пловдив!

Vintage House
5 и 6 октомври
11-16 часа

6 октомври

ONE DANCE WEEK: АТМА (световна премиера)

ХИЩНИКЪТ (АТМА) е международна копродукция на ONE DANCE WEEK, Вig Story Performing Arts Services и Centre Cívic Barceloneta – Барселона.

ХИЩНИКЪТ (АТМА) е силен повик срещу животинската природа на човека. Изгряващите гръцки артисти отправят танцувален апел към първия сред живите организми – човека-господар, който експлоатира природата. Вплитайки тела, за да изобразят различни символни животни, Данай и Дионисиус разказват истории за оцеляването, доминацията и слабостите, които определят кой е по-силен и кой да надделее.

Използвайки ритъм, сенки и изчистена естетика, Данай и Дионисиус ще ни отведат в загадъчно пространство. Там превъзходството на хората над животните не съществува. Там може и да срещнем просто една утопия, но целта на двамата танцьори е поне да опитаме да си я представим. Ако все пак можеше да е наистина?

„Докато хората продължават да унищожават безмилостно останалите живи същества, никога няма да постигнем добро здраве и мир. Докато хората убиват животни, те ще се избиват и един другиго. Този, който сее смърт и болка, не ще пожъне никога радост и любов.” – Питагор

Дом на културата „Борис Христов“
19.30 часа
Билети за ХИЩНИКЪТ (АТМА) може да намерите на касите на EasyPay в цялата страна или онлайн в системата на EPAYGO

Какво още се случва под тепетата този уикенд, вижте в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…