Фотографията дава възможност за изразяване на най-различни емоции и послания. Въпреки това, много малко са авторите, които успяват да се откроят със собствен стил и идеи. Кирил Станоев е един от тях.

В нашата среща ще поговорим за неговия път на развитие във фотографията от хоби, през професия и работа за някои от най-големите български и световни издания като Vogue, Forbes, Esquire, Playboy, до концептуалните портрети, в които той се чувства най-добре. Ще поговорим и за уроците, които той е научил в своя път.

Вход: 10 лв./безплатно за членове на Клуб Фото Свят
Можете да станете член по време на събитието.

Започваме в 19 часа в кафе-бар "Отсреща".

Молим, за да се включите, да попълните формата за регистрация на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/po-patya-kam-sebe-si-sreshta-s-kiril-stanoev-plovdiv/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…