Този уикенд определено не ни се седи вкъщи, а яките купони са толкова много, че се чудим как ще ги обиколим всичките. Трудно ги отсяхме, но ето събитията, които просто не са за изпускане

 

Снимка: Георги Прокопиев

12 октомври

С велосипед около света с веган номада Лукас

Лукас се самоопределя като веган номад с велосипед. След няколко обиколки около Европа с велосипед решава, че е готов за истински приключения. Той поема от Полша до Южна Африка.
До сега е обиколил 54 държави на три континента с велосипеда си. Този петък ще имате възможност да чуете за преживяванията му, как си организира пътуванията и как преживява като веган в най-различни региони.

Клуб „Нещото“
19 часа

Spreadin' Love Around

Този петък в бар „Пощата“ ще изпращаме и пръскаме любов към цялата Вселена, като се надяваме Тя да ни отговори със същото впоследствие. Ще изпълним цялото пространство с любов с помощта на вибрациите на музиката, подготвена от VALETO и прекрасните коктейли и напитки, приготвени от барманите.

Бар „Пощата“
21 часа

DJ Iliyan at BALLY CLUB

Този петък гост в клуб „Бали“ е DJ ILIYAN, който ще ви представи своя диджей сет. Очаква ви много позитивна, модерна и динамична музика, танци до сутринта, весели, усмихнати и позитивни парти хора.

Промоции :
• Водка Царская 0,700мл, 4 бр. Red Bull - 55лв
• Водка Finlandia 0,700мл, натурален сок 1л - 55лв
• Водка Finlandia 0,700мл, 4 бр. Red Bull - 60лв
• Jim Beam Bourbon 0,700, 4 бр. Coca-Cola 0,330мл - 60лв
• Bushmills Whisky 0,700мл, 4 бр. Red Bull - 70лв
• Водка Smirnoff 0,700мл, натурален сок 1л - 55лв
• Водка Smirnoff 0,700мл, 4 бр. Red Bull - 60лв

Клуб „Бали“
21 часа

Still Drinking Party

Бар „Фабрик“ ни кани на първото Still Drinking Party за свзона. Dobri Stilldrinkov е подготвил размазващ пънк, ска,  хардкор сет. Също така партито се явява и официална тренировка на футболния отбор на „Фабрик“ преди неделния турнир „Древен и пиян“.

Бар „Фабрик“
20 часа

Ilko & Visitor Q

Този петък зад грамофоните към резидента на „Фарго“ Visitor Q се присъединява Ilko, а цяла нощ музиката ще бъде само от плочите в колекциите на двамата меломани.

Клуб „Фарго“
21 часа

CineLibri в Пловдив

LUCKY Дом на киното в Пловдив за поредна година ще бъде домакин на кино-литературната магия, наречена Синелибри!

Тази година организаторите са приготвили и две вълнуващи срещи за публиката. Ще имате невероятната възможност да срещнете на живо безспорно най-добрият холандски писател на нашето време, а именно Херман Кох! Ще можете в негово присъствие да изгледате любимата му екранизация на негов роман - италианската версия на „Вечерята“.

Един от специалните гости тази година е и Дрор Мишани - писателят, който създаде майсторския трилър „Липсващото досие“. В негово присъствие ще можете да гледате филма с участието на Венсан Касел и Ромен Гари.

Редом с това ще се срещнем и с екипа на "най-нежния български филм" „Безкрайната градина“.

Вижте цялата програма на фестивала.

Soundforia At KANAPE

Един от пионерите на Пловдив Атанас Костадинов (SOUNDFORIA) изскача със свежа органична селекция олд скул бийтове с извънземен бас в бар "Канапе"! Музиката ще прелива от дърт островитянски рейв през хопец до ню скул джънгъл брейкс. Чакаме ви там за мощно зареждане и пробуждане на всички сетива.

Бар „Канапе“
22 часа

Вижте всичко, което се случва този уикенд, в Lost in Plovdiv

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…