Есента в Пловдив ще настъпи на 8 ноември в 18 часа, ще я посрещнем в Първо студио на Радио Пловдив. Дотам безпогрешно ще ви отведе един прав коридор, но след това се пригответе да прекосявате коридорите, по които ще ви поведе поетът Стоян Терзиев с най-новата си книга „По коридорите на моята есенна будност“. Тази книга не е като предишните. Тя е подарък, който авторът прави и на себе си, и на читателите си за своята 50-годишнина. Възраст, която повече прилича на топла и спокойна есен, отколкото на парещо лято, но и възраст, която те държи буден, за да се насладиш на изобилието, което предлага само този сезон. „По коридорите на моята есенна будност“ на Стоян Терзиев – стихосбирката, която ще направи есента в Пловдив по-различна!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…