Този уикенд любимите ни барове ще ни посрещнат с разнообразие от музикални стилове и ритми, авторска музика на живо и яки диджей сетове

16 ноември

DOC & TODD at BALLY CLUB

Този петък за доброто настроение в клуб „Бали“ ще се погрижат двама талантливи и добре познати диджеи под тепетата, а именно - DJ DOC & TODD. Те ще представят поредната порция актуална музика, която е гаранция за свежо настроение през цялата нощ!

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Rude Boy meets Funky Kid

Този петък се срещат PARAPITEK & ALPHABET, за да обединят два привидно различни жанра в един интересен "Fusion" от хип-хоп и реге! Ще се редуват и преливат градските и островни бийтове цяла вечер, както и двата различни типа флоу. По нашите географски ширини това може и да се нарече "Ред свинско, ред зеле" и всички знаем за какво иде реч и колко е вкусно!

Накратко се очертава една забавна вечер изпълнена с динамика и разнообразие на стилове и ритми.

Пост-културна сцена
22 часа
Вход: 3 лв.

No Sense Presents: DJUST 90's

Колкото и да сме в крак с времето, да харесваме иновациите и новите технологии, да слушаме футуристична музика и да гледаме в бъдещето, понякога имаме нужда от нещо познато и любимо, късче минало. Музиката на 90-те винаги ще бъде част от сърцата ни. И макар старите дискове и касети да са прашасали и забравени по рафтове и кашони, ние все още продължаваме да я слушаме. Онова десетилетие роди невероятни хитове, които с удоволствие слушаме и днес!

В средата на мрачния ноември ще тръгнем на едно музикално пътешествие до 90-те. Зад пулта в No Sense ще застанат Tony и RADO, които ще ни пренесат назад във времето и ще ни срещнат отново с любимите ни парти хитове на отминалото десетилетие!

No Sense
22.30 часа
Вход: 2 лв.

Modernism - Plamen K B2B Pink Tsonk

Plamen K и Pink Tsonk ще Ви покажат модерните тенденции в електронната музика. Ще звучи progressive/tech house и techno.

KANAPE - Vibrant Media
22 часа

Guilty Pleasure Party 2: Отмъщението

„Вижте докъде ни докарахте... Не искахме да се стига дотук, но ето че стигнахме и сега седим и избягваме да се погледнем в очите. Лигаво парти ще има отново - ето, казахме го. Вие сте виновни, затова си измиваме ръцете и няма да се притесняваме да ви пуснем най-лигавите розови, захаросани и блестящи неща, които можете да си представите.“

Петното на Роршах
22 часа
Вход свободен

Tube Hedzzz - Beyond - New Album Promo Plovdiv

Отвори очите и ушите си по-широко от всякога, защото Ангел Дюлгеров, Росен Вътев, Веселин Веселинов и Пламен Денчев са подготвили нов албум. Албум, за който се говори, че стимулира неподозирани нервни окончания. Албум, който е за теб, само ако си готов да мислиш извън кутията. Да излезеш извън кутията. Да счупиш кутията.

Rock Bar Download
22.30 часа
Специален гост: Saint Electrics

17 ноември

X2805 at Groove

Събота вечер в Groove Music&Art отново ще гостува един артист с дългогодишно участие на ъндърграунд музикалната сцена. Под своя псевдоним x2805 той често остава незабележим за широката публика, но това изобщо не му пречи да доразвива своя музикален вкус и умения като диджей. Сетовете на x2805 са силно еклектични и танцувални, като в тях присъства почти всичко - от ню-диско и афро до качествен дийп и прогресив хаус, а защо не и техно!

Groove Music&Art
21 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…