Този уикенд в Пловдив започваме парти месеца подобаващо - с психеделичен транс, ска, суинг и още

 

30 ноември

Big Friday with Mash Mitak

Най-големият DJ сред барманите и най-големият барман сред диджеите ще бъде гост на бар „Пощата“ този петък. Mash Mitak-а е добре позната фигура в пловдивския нощен живот и той ще се вихри зад пулта, докато барманите ви раздават зимно ориентирани напитки. Партито ще бъде изпълнено с много танци, усмивки и шотове.

Бар „Пощата“
20.30 часа

Fragments | d-phrag, Ravi at Groove

FRAGMENTS е събитие, което обединява стилове и течения в електронната музика. Този петък в Groove Music&Art ще гостуват двама пловдивски артисти в един ексклузивен b2b сет. d-phrag има зад гърба си десетки релийзи за водещи световни лейбъли, собствено радиошоу Immersed on friskyradio.com и солиден опит зад пулта от множество участия в България и чужбина. RAVI е ново име на пловдивската сцена, но това не му пречи да се занимава с музика на изключително задълбочено и концептуално ниво. Колаборацията им се очертава да бъде интригуващ бленд от дийп, дъб, прогресив и техно.

Groove Music&Art
21 часа

Residents' Night: Yours Truly

Този уикенд клуб „Фарго“ ни кани на една петък вечер в музикалната компания на Yours Truly, гарнирана с прекрасни коктейли и придружена от мнооого танци!

Клуб „Фарго“
21 часа

Ska & Swing Party

Бар „Фабрик“ ни кани на по бира на фона на суинг и ска музика. За вечерта пивоварите им са подготвили два вида лимитирано количество тъмна бира. Едната е тъмнокафява, със силен малцов аромат и вкус, а другата – по-тъмна, с препечени и кафени нотки.

Бар „Фабрик“
20 часа

Благотворително парти „Надежда за Тони“

Два дни модерен клубен саунд, селектиран от шеснадесет диджеи, за една добра кауза, в която ще помогнем на Антонио Цветков. Антонио е болен от рак и са му необходими средства за ежедневно лечение, операции и скъпоструващи лекарства. Всички събрани средства от входа, ще бъдат дарени за кампанията му.

30 ноември
ALX b2b DJ ROCCO • Vass Nikoloff
Marto Gavraili b2b Roskoe • Atanas Popov
Tommy Riverra • Hi Fix • Vanina • YokoLove

1 декември
DJ Guerrero • Dimitar Pavlov
dj Joy • ILL-Q • Ross Good [Love Vibes]
#DGP • YokoLove [New Wave BG & Love Vibes]

Клуб „Бали“
21 часа

1 декември

Freak Out! (C’est chic)

В съботните нощи всички пътища водят до Gingertale. За луди танци, незабравими срещи и сладко-кисели спомени… в Капана.

Soul, Funk и Disco партита с DJ-и - резиденти на най-горещите места на столичния нощен живот - Carrusel Club, Beach Bar и Memento. Тази събота за музиката ще се погрижи BoyanMusic.

Gingertale
22 часа

Pikebass at Bar The Post

Тази събота зад пулта в „Пощата“ ще се вихри нашия стар познайник DJ Pikebass. Музиката ще е само за ценители и ще подчертава вкуса на баровите напитки. Нека всички започнем последния месец на годината с хубав коктейл и Good Vibes.

Бар „Пощата“
20.30 часа

Какво още ще правим този уикенд, вижте в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…