Ще ви срещнем с един от най-успешните български фотографи – Темелко Темелков. Той ще ви представи възможностите на мобилното осветление Godox и ще ви демонстрира употребата му при различни ситуации и фотографски задачи.

Темелко ще демонстрира на живо, фотосесия с атрактивен модел подсигурен за събитието. Сесията ще е на мястото на събитието, като ще видите как със съвсем леки корекции могат да се постигат различни портрети във всякакви условия.

Носете си апаратите, ще имате възможност и вие да направите по някой кадър с нашия модел под наставленията на Темелко.

По време на събитието ще може да тествате: Godox AD 600, Godox AD 400, Godox AD200 TTL, Godox TT350, Godox Ving 860II, Godox Ving 850, както и синхронизатори Godox X1T… X-pro… ( в зависимост от системата на камерите, които използват участниците, както и групите ще бъдат съобразени с това )

Вход 10 лв. / безплатно за членове на Клуб фото свят.

Събитието ще започне в 17:30 часа в Rock Bar Download.

За да участвате в събитието, моля, попълнете формата на тази страница

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…