Този уикенд си обуваме танцувалните обувки и тръгваме към любимите пловдивски барове, където ни чакат с качествена музика и високоградусови напитки

 

7 декември

The Art of Dark Beer | Bar Fabric

Поредицата тъмни бири продължава. Следващите две красавици са вдъхновени от английските тъмни ейлове. Специалната английска мая, от местност Уиндсор, е допринесла със сладки нотки и аромати на сушени плодове. В единия еликсир е подчертан типичният препечен вкус на тъмното пиво, а в другия може да се открие приятна изненада за любителите на шоколада и какаото. И в двете бири за горчивината са отговорни не толкова популярните американски хмелове Galena и Warrior. Количествата са изключително лимитирани - по 10 литра от вид.

Бар „Фабрик“
19 часа

Kalyas at The Post

Този петък на гости в бар „Пощата“ отново е един от нашите любимци DJ Kalyas. Музикалното оформление ще е стриктно танцувално, така че си носете удобните обувки и усмивките, а от бара ще се погрижат за всичко останало вечерта да бъде щура и незабравима.

Бар „Пощата“
20:30 часа

DJ Iliyan & Hi Fix at BALLY CLUB

На седми декември за доброто настроение в клуб „Бали“ ще се погрижат двама талантиви и добре познати диджеи, а именно - DJ Iliyan & Hi Fix. Тe ще представят поредната порция актуална селекция, която е гаранция за весело настроение през цялата нощ!

Клуб „Бали“
21 часа

Петък от винил

Традиционното събитие в Groove Music&Art, на което музиката е изцяло и само от винил. Горещо ще бъде на дансинга и в петък вечер, когато ще слушаме любимите ни плочи с хаус класики от Perfecto, Baroque, Enhanced, Global Underground, Vapour Recordings, Yoshitoshi и много други.

Groove Music&Art
21 часа

Boys’ Toys - Cocktail thrills

Зад бара има шейкъри, тинове, джигъри, стрейнери, бъчва, чук… и най-ценното - Жоро и Цецо, които знаят как да си играят с тях. Всеки петък барманите на Gingertale ще ни посрещнат с усмивка и нова смесена напитка!

Gingertale
20 часа

Still Drinking Party

Този петък сме на поредното Still drinking party в Rock Bar Download. Dobri Stilldrinkov зад пулта както винаги е подготвил размазващ сет, а барманите са заредили да стрелят с много шотове и бири за гарантирано никакви спомени.

Rock Bar Download
22 часа

Opening: New Space at Cat & Mouse Coworking

След точно половин година от отварянето на Cat and Mouse Coworking в сърцето на Капана, отваря и третата зала от споделеното работно пространство.

Идеята за създаване на този тип работна среда не е нова за създателите, тъй като от години работят на етажите на бар „Котка и мишка“. Преди половин година решават да споделят с нас това изживяване и така се формира Cat and Mouse Coworking. Така, като настъпи време за създаване на следващото пространство към коуъркинга, решават да се върнат към първоначалната идея и затова третата зала се намира над биреното заведение.

То е мястото за всички онези креативни личности, които се нуждаят от малко по-спокойна атмосфера, но без да излизат от границите на квартала на творческите индустрии, където вдъхновението е буквално навсякъде. С Котка и мишка Coworking вие ще имате възможност в непосредствена близост до заведението да използвате удобствата, които то предлага, но в същото време ще имате своето уединение и поле за лична концентрация.

Котка и мишка
18:30 часа

Още вълнуващи събития вижте в Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…