Този уикенд ще слушаме позабравени хитове от осемдесетте и деветдесетте, модерни клубни сетове и музика на живо

Снимка: jelev92

1 февруари

2 години Кино клуб Пловдив с movieman & Silentium

Кино клуб Пловдив става на две години и ще отпразнува повода на едно запомнящо се петъчно парти. Зад пулта ще са movieman (Startrax, movieman & Victor) и Silentium (Horrorible Sounds & Images/Gothic Bulgaria) с подбрана селекция от electronica и synth музика. Преди началото на музикалната част клубът ще представи ежегодната си класация с топ 10 филма за изминалата 2018 г.

Клуб „Фарго“
21 часа

Soundforia at The Post

Един от пионерите на Пловдив Атанас Костадинов (SOUNDFORIA) изскача със свежа органична селекция от олд скул бийтове с извънземен бас! Музиката ще прелива от дърт островитянски рейв през Дръм и бас до Ню Скул джънгъл.

Бар „Пощата“
21 часа

Ледено сокче

Една епична, носталгична, енергична, просто вери нетипична колаборация, родила се във време на диско въшки, мишки рокери от Марс и вечния въпрос: Как така умря т'ва тамагочи. Пак.

Той ще свири и ще пее, тя ще пее... и после пак ще пее. Мятаме и няколко авторски неща, за да не се удавим в носталгия. Рискът е реален.

I.N.D.Y. - човекът много неща
Kerana Kosmos – т‘ва още го мисля

Канапе
21 часа

Ska&Swing Party

В бар „Фабрик“ отново ще звучат мелодии от старо време. Зад пулта Mr. Mo е заредил енергична и завладяваща ска музика, а Mrs. Mi се е подготвила с класики от джаза за всички любители на swing танците. Както винаги на събитието ще се лее и вкусна Fabric Premium Craft бира.

Бар „Фабрик“
20 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…