Форум за цялостни решения и практики под надслов „За бизнеса в Пловдив“ ще се проведе на 20.02.2019 г. в хотел „Империал“. Организатори на събитието са Тракия икономическа зона /ТИЗ/ и Limacon Event Center.

Форумът има за цел да даде полезна, сбита и практическа информация по различни бизнес теми, както и да предостави достатъчно време за разговори между участниците и обмяна на идеи и препоръки.

Основен акцент на събитието ще е споделянето на най-нови тенденции и бизнес решения. Ще бъдат обхванати сфери, свързани с бизнес развитие, финанси, продажби, управление на хора, социални придобивки, маркетинг и др. Решения и опит ще споделят Expressbank, Easy Consult, ARS Bulgaria, Auxionize, PwC.

Сред първите фирми участници са КЦМ, ABB, Биомашин, Стабил Груп, ВХВ, KITTNER Anlagen und Maschinenbau, Programista, Обединена Млечна Компания и др. Предвидена е и панелна дискусия на тема „Какво можем да направим #Заедно?“, по време на която ръководители от 5 големи компании в Пловдив ще отговарят на въпроси от публиката.

Бизнес форумът е насочен предимно към ръководни кадри, управители и собственици, чието ценно време никога не стига за запознаване с многото нови решения и инструменти, които се предлагат за справяне с предизвикателствата пред едно успяващо в силна конкурентна среда българско или международно предприятие.

Местата са ограничени до 70 присъстващи с предвиден работен обяд.

Форумът ще бъде открит от инж. Пламен Панчев, основател на Тракия икономическа зона, и Стефан Стоянов, заместник-кмет на Пловдив с ресор „Образование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество”.

„Пловдив и региона около него са пример за добро сътрудничество и разбирателство между местен и международен бизнес“, коментира инж. Панчев по повод предстоящия форум. „Ние в ТИЗ осъзнаваме колко е важно да градим стратегически среда, в която всяка компания да може да се развива на базата на нейния капацитет и цели, в условия на добър бизнес климат и перфектна симбиоза между местна и централна власт, общество и бизнес интереси. Затова и провеждаме този форум, който целим да се превърне в средище на градивен диалог между толкова много опитни и ценни професионалисти, с каквито регионът ни може да се похвали. Ще се радвам да се видим там!“

Част от средствата, събрани на форума, ще послужат за финансиране на кампания за популяризиране на инженеринговите професии сред младите в Пловдив и региона, организирана от ТИЗ и Limacon.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…