Една от каузите на Limacon Event Center е създаването на активна, постоянно разрастваща се и качествена общност от предприемчивите хора и професионалисти в Пловдив.

Защо ли?

„Защото вярваме, че основният елемент за успеха на едно бизнес начинание е то да бъде създадено и развивано в жизнена среда. Среда, която предлага най-ценния ресурс за всеки бизнес – информацията,“ споделят от Limacon.

Нищо днес не може да бъде успешно, ако не бъде погледнато от различни ъгли. Никой проект не може да съществува във вакуумна среда. Той трябва да диша чрез излагането му на конкурентна среда и критично мислене. И още нещо: за протичането на информацията най-важни са здравите човешки връзки.

Ако информацията е кръвта, то връзките между хората са вените на един организъм, наречен „общество“. За да сте успешни във всяко едно начинание, вие трябва стратегически да изграждате добри връзки с хората около вас – дигитално и физически. И да поддържате тези връзки, да се грижите за тях. Само така ще имате активни мрежи, по които към вас да тече информация и на базата на нея да взимате най-добрите решения за бизнес развитието си.

„Всеки един формат в Limacon представлява благодатна среда за развитие на мрежи. Всичко, което правим, е подчинено на обогатяването на човешките връзки. И все пак – решихме да предложим още един формат, познат по целия свят, защото вярваме, че винаги може още.
Ето защо създадохме Business Meet&Match,“ споделят от Limacon.

Това е класически business speed dating формат, в който професионалисти от различни области имат възможност да обогатяват контактите си и да градят мрежи.

Това е събитие за хората, които вярват в дългосрочните отношения, базирани на три правила – честност, професионализъм и лоялност. Ако вие сте търговец, собственик на бизнес или просто див ентусиаст със страхотна бизнес идея и искате да намерите съмишленици, то това събитие е за вас.

Business Meet&Match представлява вечерен мрежови формат със строги правила и рамка. Всяко издание е с продължителност 2 часа и с до 20 участници.

Ето как протича:
Участниците се записват предварително по определени критерии и в стриктно определен времеви период. След края на записването от всички записали се на живо и напълно прозрачно се изтеглят имената на 20 души, които получават правото да участват в предстоящото издание. Теглят се и до 5 резерви, които ще получат своевременно уведомление, в случай че някой от първите 20 се откаже, и ще могат да заемат мястото му. Тяхното участие също се тегли на живо. Самото събитие е микс от класически бизнес speed dating и малко наши добавки, които да обогатят допълнително участниците и да създадат възможности за по-дълготрайна полза за всеки един.

Първо записване: 28.01. – 15.02.
Теглене на 20+5: 15.02.
Потвърждение на първите 20: до 19.02.
Теглене на резерви, ако е нужно: 19.02.

Събитието ще се провежда на всеки два месеца.

За записване: https://share.hsforms.com/1JqdStjHfTGy0ZjnFN2zwCQ2197f

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…