Този уикенд ще тръгнем на музикално пътешествие из пловдивските барове - ще слушаме джипси джаз, психеделик, ню-диско и още

8 февруари

X2805 at Groove

Този петък в Groove Music&Art отново ще гостува един артист с дългогодишно участие на ъндърграунд музикалната сцена. Под своя псевдоним x2805 той често остава незабележим за широката публика, но това изобщо не му пречи да доразвива своя музикален вкус и умения като диджей. Сетовете на x2805 са силно еклектични и танцувални, като в тях присъства почти всичко - от ню-диско и афро до качествен дийп и прогресив хаус, а защо не и техно!

Groove Music&Art
21 часа

Buckshot at The Post

Този петък за пръв път зад пулта в бар "Пощата" ще бъде Buckshot. Той е стар познат на повечето барове и е пускал из доста емблематични заведения в цялата страна. За партито тази вечер е подбрал disco, funk, soul, afro, brazil, nu jazz, deep house.

Бар „Пощата“
21 часа

Изложба на Димитър Аврамов

Димитър Аврамов е фрийланс художник. Основната причина, поради която е избрал името "Imperfect Visuals", е че предпочита и основно работи с традиционни материали без дигитална обработка и  "imperfections" (тоест несъвършенства) няма как да не се появят. Но това прави работите му автентични и сензитивно заредени. Графичната визия, примесена със спиритуален характер, пренася зрителя в една дълбоко мистична атмосфера.

Галерия Comma
20 часа

Земляни

„Земляни“ използва скрити камери и непоказвани досега кадри, за да опише ежедневните практики на някои от най-големите индустрии в света, всички от които разчитат изцяло на животните за печалба.

Anglia Café
19:45 часа

Earthday Jahm Up

Този петък се събираме да отпразнуваме рождения ден на един от легендарните музиканти на миналия век – Боб Марли! С годините честването се е превърнало в празник на Земята и всички знаем защо! Световният принос на краля на регето е неоспорим, както ЮНЕСКО засвидетелства наскоро с обявяването на реге жанра за световно наследство! Ще отбележим деня с богат набор музика и звучене от различни артисти, епохи, стилове, концепции в реге вселената! Зад грамофоните застава незнайната майна Selector UNKNOWNMAN a зад джоговете - Selector PARAPITEK! За позитивните вибрации всички знаем... добре е да си ги носим и ние.

Петното на Роршах
22 часа

Gypsy Jazz

Музикантите от Hot Club de Plovdiv ще ви отведат на пътешествие през времето до 30-те години на XX век. в Париж с музиката на Джанго Райнхард и Стефан Грапели. Не пропускайте да отбележите това събитие в петъчната вечер, за да се потопите в атмосферата на джипси джаза.

Любомир Толумбаджиев - цигулка
Петър Койчев - китара
Христо Минчев -бас
Момчил Ангелов – китара

Bee Bop Café
21 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…