Този уикенд предвещава яки музикални събития - диско/фънк селекции и живи изпълнения

8 март

Осмомартенско диско, фънк и денс парти

Музикален селектор петък вечер ще бъде диджей Петьо! Специално за празника ще има мадамски шотчета. Всичко розово и лъскаво е задължително!

Отсреща
20 часа

Traffic Lights Party

Да разчупим стереотипите за празника 8 март с едно "светофар" парти в Groove Music&Art. Концепцията е проста: три цвята облекло - три различни послания:
- червен - не си го и помисляй!
- жълт - може би
- зелен - действай смело!
Всички жени на купона получават безплатен коктейл, всички мъже - безплатен шот с греяна ракия, за кураж! Готови?

Groove Music&Art
21 часа

Beer Bastards Birthday at Cat & Mouse

Beer Bastards стават на цели 2 години!

Със сигурност познавате най-цветните им бири "Баси Кефа" и "Опасен чар", които станаха безспорни любимци на пловдивската публика.

Затова на 8 и 9 март Котка и Мишка се включва в техния празник, а момчетата са обещали много готини награди. Тогава ще можете да опитате и най-новото им пиво Faster Bastard (първата българска крафт бира в кенче).

Котка и мишка
19 часа

Дефиле "Уикенд в Пловдив" 2019

Съвет по туризъм - Пловдив ви кани да участвате в един нов проект, който дава възможност да се докоснете до магията на най-стария жив град в Европа на 8, 9 и 10 март 2019г. Имате възможност да прекарате един необичаен уикенд, наситен със запомнящи се емоции в Пловдив.

Всеки посетител може да закупи своята гривна от посочените обекти (http://tourismplovdiv.org/category/участници-в-дефиле-уикенд-в-пловдив-2019/), участващи в събитието и да се наслади на историята и културния живот на Европейската столица на културата за 2019г. - Пловдив, да посети концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкуси от специалитетите в заведенията, да релаксира и пренощува в някой хотел. Гривната дава право на посещение на обектите и да ползва техните атрактивни отстъпки, посочени в брошурата на събитието. Посетителите могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други, както и да получат промоционални карти или ваучери. Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация.

It's Ladies' Night! Desy & Peter Live

Великолепният глас на Десислава Андонова и китарата на Петър Георгиев ще заблестят в акустичен джаз и суинг за един очарователен празник! За вълнуващото настроение ще се погрижи и южноафриканският крем ликьор Amarula, който ще дефилира за първи път на бара на Gingertale!

Gingertale
22 часа
Вход: 8 лв.

Всички събития вижте в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…