Комеди клуб идва в Пловдив за Пролетното турне на комедията със стендъп шоу на живо на 26 март от 19:00 и от 21:00. Пролетното турне на комедията ще обиколи 5 града в България и ще завърши на 1 април в Зала 1 на НДК.

Турнето на Комеди клуб обикаля България, за да доведе стендъп комедията във всички краища на страната. Стендъпът е основна част от свободата на словото и от формирането на мнения днес. Комеди клуб вярва, че стендъп комедията трябва да бъде достъпна за всеки. Затова всеки месец няколко от комедиантите на клуба посещават градове из страната и разсмиват публиката с авторска комедия наживо.

Иван Кирков, Петя Кюпова и Христо Радоев са комедиантите, които можем да гледаме този месец в Пловдив на живо.

Иван Кирков е стендъп комедиант от 2013 година и основател на Комеди БГ. През 2016 създава Комеди клуб София – единственото място изцяло за стендъп в страната. Посветил е времето си на развитието на комедийни таланти и разрастване на стендъп сцената в България. Соло шоуто му „Какво искат мъжете?“ е едно от най-посещаваните стендъп събития у нас. На сцената Иван говори за проблемите на различните хора и йерархията в обществото, за морала и липсата му през личните си истории.

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Родом от Пловдив, тя започва комедийната си кариера в София през 2016, когато Иван я забелязва на Open Mic в Комеди клуб Пловдив. Завършила е актьорско майсторство, но истинската ѝ страст е стендъп комедията. Тя е не просто забавен комедиант, а автентичния и искрен женски глас на стендъп комедията у нас.

Христо Радоев е комедиант от 3 години. Архитект по образование, той започва стендъп кариерата си с Open Mic в Комеди Клуб София през 2016. Оттогава той открива творческия си глас и развива таланта си на сцената. Христо набляга на самоиронията и саркастичната критика на света, в който живеем. Хуморът му е лесносмилаем и остоумен.

Можете да гледате Кирков, Кюпова и Радоев на живо на 26 март в две поредни шоута – от 19:00 и 21:00 в „Комеди клуб Пловдив“.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…