Четири безплатни обучения за ученици и студенти ще се проведат този април в рамките на фестивала „Младият Пловдив чете“. Мястото е Младежки център Пловдив.

Първият модул включва обучение по журналистическо писане и копирайтинг и ще се състои на 13 април. Вторият модул включва творческо писане – поезия и проза и е планиран за 20 април. Записването е до 31.03 на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като се посочва възраст и избран курс.

Обучители:

Радо Иванов – дългогодишен журналист и директор „Новини“, пиар, ще запали участниците в курса по журналистика с хъс към работата и ще ги запознае с най-добрите стандарти в нея.

Иванка Могилска – писател и един от най-добрите копирайтъри у нас ще сподели опит, знания, тайни от кухнята с всички участници в обучението.

Ина Иванова, също писател и филолог, ще запознае участниците с предизвикателствата при писането на проза.

Писателят Петър Чухов се заема с нелеката задача в рамките на два часа да обясни различни техники и вдъхновения за писането на поезия.

Линкове за обученията в блога „Пловдив чете“: http://plovdivchete.com/mladiat-plovdiv-chete-obuchenia/

Ето какво послание отправят организаторите и водещите на обученията:

И какво да правиш до април?
• Наблюдавай непрестанно. Всичко е интересно!
• Наблюдавай емоционално, не се бой да съпреживяваш!
• Искаш ли да си направиш тефтерче с идеи? Някои от тях ще ти свършат работа.
• Чети! Чети много и с радост. Чети новите книги в жанровете, които те интересуват!
• Винаги си задавай въпроса „Защо”.

Готов ли си? Скачай!

Събитията се провеждат в партньорство с Младежки център Пловдив. „Младият Пловдив чете“ е част от Литературен фестивал „Пловдив чете“ и се провежда с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2019 година.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…