Bloodrush тръгва на турне в подкрепа на втория си студиен албум „QUENCH“. Момчетата от Bloodrush ще минат през седем български града, където ще представят новия си албум и ще изпълнят парчета от предишния “No Man’s Land”.

Във всеки град ще вземат участие и различни съпорт групи, като целта е да се обхване максимално ъндърграунд сцената и да се създаде цялостно преживяване, а не просто концерт.

Датите от турнето са както следва:

20 / 04 - Plovdiv, Post-Culture Stage

& The Flying Detachment & Empiria

21 / 04 - Sofia, Live & Loud

& $uicide Corp$ (Suicide Boys Tribute), Cactus Erectus

23 / 04 - Veliko Turnovo - Melon

24 / 04 - Shumen, MeRock

& The Lefties

26 / 04 - Burgas, Bar Alive

& Saltfield

27 / 04 - Dobrich, The Maze

TBA

28 / 04 - Varna, Hale3

& AXEZ

През януари тази година, Bloodrush стартираха и успешно изпълниха първата си Indiegogo кампания, с цел финансиране на втория си албум. Кампанията достигна 115% успеваемост, а резултатите от нея вече започват да се появяват.

Новият албума на Bloodrush носи името QUENCH и ще излезе на 15 април във всички платформи.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…