Този уикенд ще пием коктейли с джин, ще се насладим на акустични интерпретации и ще танцуваме на яки музикални селекции

5 април

Acoustic Ahead @Контрабас

Acoustic Ahead е проект, породен от любовта на двама музиканти към звука на акустичната китара.

Дуо форматът за две (и повече :-)) китари е доказано добра комбинация и Пламен и Григор ще ни поведат в палитрата от възможности, които тя предлага.

Ще можем да се насладим на техните интерпретации в стиловете суинг, джаз, боса нова, gypsy jazz, фънк, блус и поп.

Контрабас
21 часа

GiN OutPost

Кога за последен път написахте писмо? Този петък може да напишете едно на барманите в „Пощата“ и да го пуснете в някоя от шарените пощенски кутии там. Заедно с това може да опитате и 3 Whitley Neill коктейла.

Ако не познавате Whitley Neill Gin, веднага ще усетите нотка авантюристичност - съчетавайки смесица от иновативни съставки като cape gooseberries и плода на баобаб, Whitley Neill също съдържа традиционни за дестилирането на джин подправки като хвойна, кориандър, лимонова и портокалова кора, корен от ангелика, кора на кайсия и корен на ирис.

Един петък, един джин, вдъхновен от Африка и от целия свят, и ти.

Бар „Пощата“
21 часа

6 април

No Sense presents: Demyosour & Flower

Тази събота No Sense ни кани на едно малко по-различно парти. Изпълзели от старата школа, от един от емблематичните барове от близкото минало, „Грамофон“, селекторите Demyosaur & Flower обещават сериозен музикален подбор от бъркани яйца, миш-маш, пълнени чушки и още няколко мерудии, които не назовават. Очаквайте космическа селекция от Old School и български Hip Hop / Rock / Trap / Jungle / Drum and Bass от рубриката "За всекиго по нещо".

No Sense
21:30 часа

Dumbfound / Morrum / Prnrml / Mindflux Live @PCS

Всеки избира в какво да вярва и реалността силно се изкривява от тези вярвания. Съдбата или просто необясними сили посочиха мястото, датата и участниците замесени в това изпълнено с музикални и душевни флуиди събитие. Повярвайте, че сте част от разнообразието, и оставете вечерта ви да бъде изкривена от Dumbfound, Morrum, PRNRML, Mindflux.

Пост-културна сцена
Врати: 18:30 часа
Начало: 19 часа

X2805 at Groove

Тази събота в Groove Music&Art отново ще гостува един артист с дългогодишно участие на ъндърграунд музикалната сцена. Под своя псевдоним x2805, той често остава незабележим за широката публика, но това изобщо не му пречи да доразвива своя музикален вкус и умения като диджей. Сетовете на x2805 са силно еклектични и танцувални, като в тях присъства почти всичко - от ню-диско и афро до качествен дийп и прогресив хаус, а защо не и техно!

Groove Music&Art
21 часа

DJ workshop with Rawland

Rawland е диджей и продуцент от София. Колекционер на музика от 7 годишна възраст и бийтмейкър от 14 годишен, Rawland е изминал пътя от първи записи в домашни условия и училищни групи до продуцирането на материал и ремикси за изпълнители като Delinquent Habits, Treach (Naughty by Nature), Evidence, Funkdoobiest, както и организирането на поредица от тематични и еклектични партита.

Rawland е подгрявал участията на изпълнители като Guru (Gangstarr), Delinquent Habits, Funkdoobiest, EPMD, J-Ro (Alkaholiks) и др, както и ролята му на движеща сила в проекта DAYO.

Той е известен с любовта си към Хипхоп, Брейкбийт, Фънк и множество други стилове и продължава да представя най-качествената селекция, безкомпромисни сетове и иновативност зад пулта.

На предстоящият уъркшоп ще можете да обсъдите множество теми свързани с подхода му към диджействането.

Artnewscafe
13 часа

Източник: Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…