Чухте ли за новата българска настолна игра?

На 16 април от 19:00ч. в “Зелената работилница” в Пловдив ще бъде представена изключително забавната стратегическа игра на карти “Лукави лисици”.

Ако сте играли “Експлодиращи котета”, най-вероятно ще забележите някои прилики. В “Лукави лисици” обаче значително е намален факторът късмет. Вместо това разчитате повече на личната си стратегия и тактика, за да надхитрите останалите играчи.

Освен с лисиците в картите ще се срещнете с изключително симпатична нахална невестулка, гладна мечка, елен-нинджа, таралеж в гащите; ще ви почерпят с бисквити от по-миналата Коледа, ще попадате в капани, ще клюкарите на воля и много други. Играта е подходяща както за големи, така и за малки и е лесна за научаване, а стратегическият елемент ще се хареса и на по-опитните играчи.

В Зелената Работилница ще бъде и авторът на “Лукави лисици” – UX дизайнерът Лазар Босаков, който ще сподели как му е хрумнала идеята и как е създал играта. Ще има тестета на български и английски език, така че, ако имате приятели, които не говорят български, то те също са добре дошли.

Елате и изпробвайте тази забавна игра, изпълнена с капани и предпазливост, клюки и факти, в която само най-лукавата лисица ще победи!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…