Радослава Ненова ще гостува два дни в Асеновград. Тази вечер в 20:30 часа ще бъде в бар "КоШиПрайм, а утре в 17:30 часа - в Градската библиотека.

В първия ден в бара Радослава е гост на рубриката "И ти можеш", организирано от бар "КоШиПрайм". В този формат се канят извънредно изключителни хора - хора, постигнали на пръв поглед невъзможното; екстремни спортисти; автори на интересни лични или професионални проекти; личности с вдъхновяващ житейски път и други... Радослава ще представи интересни неща, няколко кратки кадри, снимки, книгите на и за Боян - "Първите седем" и "Убийството на невъзможното", тефтера - които ще имате възможност да си закупите на място. Срещата ще е и разговор - всеки ще може да я попита каквото пожелае или просто да ѝ каже нещо. На живо, не като коментар във фейсбук.

Във втория ден в библиотеката Радослава е гост на Дните на книгата, организирани от Градска библиотека и Община Асеновград.

Тя ще представи книгите на/за Боян Петров:
"Първите седем" - Боян Петров
"Убийството на невъзможното" - Райнхолд Меснер. Това е книга за известни катерачи, в която предговора и една от главите са посветени специално на Боян
Тефтерът - това е тефтер с празни страници, на всяка от които има лични думи на Боян или други вдъхновители. Между листовете има снимки от личния архив на Боян.

И на двете събития ще имате възможност да си закупите книгите и тефтера, както и да получите автограф от Радослава и снимка с не.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.