Героите от света на Златната ябълка ще залеят Кино зоната в квартала на 1 юни

 

От ноември 2018г. до юни 2019г. пилотният епизод на „Златната ябълка“ обиколи част от най-големите градове в България, срещайки екипа на Студио Змей със стотици фенове в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив. Безброй аплодисменти, детски ентусиазъм и надежда в очите на родителите им – всяка прожекция на епизода ще бъде запомнена. Финалът на втората част на турнето няма да отстъпи на събитията до момента, а напротив. Като част от кино програмата по време Капана фест, героите от света на Златната ябълка ще залеят Кино зоната – неслучайно на 1 юни, точно в 20:30ч.

 

Гостите на фестивала ще могат да открият част от екипа на Студио Змей на шатра 25 през цялото време на КАПАНА фест (31 май – 2 юни). Любвеобилни плюшени овце, тениски, торбички и плакати с дизайни от „Златната ябълки“ са част от продуктите, които най-бързите фенове ще могат да отнесат със себе си след срещата ни под тепетата. А спомените и магията – те ще носят вдъхновение за много дни напред!

 

 Повече за проекта: 

 

“Златната ябълка” е проект за първия анимационен сериал, базиран на българските легенди и фолклор, създаден от Студио Змей. Идеята се заражда преди 4 години, след като създателят му – Димитър Петров – напуска Cartoon Network и се прибира в България, за да сформира екип от опитни аниматори и дизайнери, влюбени в българския фолклор и решени да го пренесат в медиите на 21-ви век. Така се ражда Студио Змей. Следват 2 crowdfunding кампании, трейлър, късометражно филмче – „Легенда за първия кукер“, книжки…, с подкрепата на феновете и Българска Национална Телевизия. Бяха обявени и  хората, които озвучат основни персонажи в серията – певицата Поли Генова дава гласа си на Вихра, Милица Гладнишка озвучава самодивата Тина, Момчил Степанов влиза в ролята на кукера Влад, а  Живко Джуранов е неговият брат Бран. Неговият пилотен епизод ще ни срещне със смелата синекоса Вихра, която е наполовина змей и наполовина човек и нейната най-добра приятелка – пъргавата самодива Тина-Пакостина. Ще се запознаем и с братята Бран и Влад, които мечтаят да станат могъщи кукери. Заедно с тях ще научим древни легенди, ще се сблъскаме с лукави злодеи и ще разкрием пъклени планове, които ще променят съдбите на всичките ни герои…

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…