„Великите европейци” в Котка и мишка тази събота

На 17 август, събота, от 14.30 ч. докогато издържат, Пламен Асенов, автор, и Александър Гьошев, художник на книгата „Великите европейци”, ще представят първата част от така очакваната книжна поредица, докато пият бира в Котка и мишка в Капана.

Гаранция, че двамата творци ще се борят докрай със себе си, за да дадат автографите, които публиката неистово настоява да получи, докато жадно се опитва да преодолее типичната за летните месеци зла болест, наречена обезбиряване.

Да, за да видите на живо двама пияни пловдивски интелектуалци, можете да дойдете в Котка и мишка дори в 10 вечерта. Те ще устоят!

Но по-добре е да не чакате дотогава.

Ако искате да имате реална полза от съчетанието „книга с бира”, тоест, да чуете от споменатите мъдреци нещо наистина смислено по темата за възходите и паденията на реалната ни българска духовна родина – Европа, натъпчете се хубаво за обед и веднага дотърчете на книгопиене с бирочетене, за да полеете натъпканото. Така, като истински пантагрюелисти, ще съчетаете удоволствията и ползите от внезапното смесване на материалнота и духовното начало у човека, което често води до непредвидими прозрения.

А ако случайно не сте тукашни и не успеете да намерите бирарията Котка и мишка, седнете и пийте бира някъде другаде, докато Пламен и Сашо се доклатушкат и там да представят книгата „Великите европейци”.

Първа част от поредицата „Великите европейци” и нейните автори гарантирано ще намерите в бирария „Котка и мишка” – Пловдив, кв. „Капана”, ул. „Хр. Дюкмеджиев” 14, на 17 август 2019 г., от 14.30 часа нататък.  

Заповядайте!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…