На 19 септември e първият самостоятелен концерт на Михаела Филева в Пловдив. В Летния театър звездата ще изпълни най-големите си хитове, а на сцената с нея ще излязат музикантите от бенда и танцьорите от RIU Crew.

Концертното шоу на талантливата певица вече доказа класата си при първото му представяне на сцената на Зала 1 на НДК. Програмата за събитието в града под тепетата ще бъде обновена и адаптирана спрямо  пловдивската сцена. Музикалният директор  Борислав Бояджиев адаптира летния хит на Филева “Latino senorita” към шоуто, а RIU Crew вече са готови с хореографията за сценичното представяне.

Михаела Филева споделя, че няма търпение да се срещне с пловдивската публика и независимо от натоварената си програма репетира заедно с музикантите и танцьорите за концерта там.

Билетите за събитието на 19 септември са на цени от 15 до 30 лв. и се продават в мрежата на Ивентим и Билетния център пред Общината.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…