Тиквите са издълбани, костюмите са подготвени и вече всички очакват с нетърпение най-страховития ден от годината

Зли духове, страховити зомбита, кръвожадни вампири, вещици и приказни герои ще излязат от скривалищата си, за да завземат улиците на Пловдив. За всички, които са подготвили страшните си костюми и обожават маскирането, от Mall Plovdiv са се постарали с много изненади. Най-нетърпеливите могат още от 12 часа да се възползват от страшен грим, предоставен от професионален гримьор на CIPRIA, напълно безплатно. Преобразяването ще продължи до 20 часа на партера пред централния вход.

А след края на работния ден – от 17 до 20 часа, на третия етаж до зоната за хранене, аниматорите от Щура лаборатория са приготвили страхотен Halloween кът. Там ще може да се сдобиеш със страшна рисунка по лицето и да вземеш участие в най-новото им шоу, влизайки в гигантски омагьосан балон.

Преживяването ще бъде запечатано в снимка от фотографа на търговския център, която ще бъде принтирана като специален подарък за посетителите.

За да се потопиш във вълшебството на празника, просто вземи детето си на 31.10 и се пресъединете към забавлението в Mall Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…