Пропуснете тежките банкети и се отдайте на по-креативни начини за забавление

Декември месец е и постепенно работният режим отстъпва на празничното вълнение. Все по-често фирмите си организират разнообразни дейности за сплотяване на колектива и за приятно изкарване не само в работна обстановка. За щастие, това вече не се изчерпва само с традиционните банкети, тежки маси и задължителни речи, а с много по-креативни начини за забавни дейности.

Вече ви разказахме за едно от най-цветните места под тепетата, където всеки сам твори своето изкуство – Dali Vino Art Gallery . А се оказва и че това е чудесен начин да разпуснете с колегите. Просто подберете предпочитана картина и около нея може да се уговорите още за кетъринг, допълнителни напитки и всякакви екстри за готин купон. От личен опит твърдим, че часовете летят неусетно, а една чаша вино никога не стига. Дори после може да си направите изложба на работното място, или да се предизвикате и да нарисувате общо платно, като за всеки ще има по детайл. Конкурс за „Салвадор Дали” на месеца или за най-абстрактна рисунка също са възможни начини, за да повдигнете настроението и да превърнете рисуване в истинско забавление.

Още – прочетете в предложенията на LOST IN PLOVDIV

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…