Print this page

Пропуснете тежките банкети и се отдайте на по-креативни начини за забавление

Декември месец е и постепенно работният режим отстъпва на празничното вълнение. Все по-често фирмите си организират разнообразни дейности за сплотяване на колектива и за приятно изкарване не само в работна обстановка. За щастие, това вече не се изчерпва само с традиционните банкети, тежки маси и задължителни речи, а с много по-креативни начини за забавни дейности.

Вече ви разказахме за едно от най-цветните места под тепетата, където всеки сам твори своето изкуство – Dali Vino Art Gallery . А се оказва и че това е чудесен начин да разпуснете с колегите. Просто подберете предпочитана картина и около нея може да се уговорите още за кетъринг, допълнителни напитки и всякакви екстри за готин купон. От личен опит твърдим, че часовете летят неусетно, а една чаша вино никога не стига. Дори после може да си направите изложба на работното място, или да се предизвикате и да нарисувате общо платно, като за всеки ще има по детайл. Конкурс за „Салвадор Дали” на месеца или за най-абстрактна рисунка също са възможни начини, за да повдигнете настроението и да превърнете рисуване в истинско забавление.

Още – прочетете в предложенията на LOST IN PLOVDIV

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…