Print this page

Пловдивчани ще изпратят годината на Европейската столица на културата и ще посрещнат новата 2020 година с общоградско тържество на площад „Стефан Стамболов”. Забавата на открито започва в 22 часа на 31 декември и ще продължи до 02.00ч. на 1 януари.

Водещи в Новогодишната нощ ще са Симеон Колев и Богдана Трифонова – радио водещи от сутрешния блок „Стартер“ на БГ радио.

Първи на сцената пред кметството в 22ч. ще се качат Тодор Ковачев и Петър Желев от Innerglow. Електронната поп/рок група залага на авторска музика с множество алтърнатив, денс и фънк елементи. Тодор Ковачев и Петър Желев

В 22:45 часа щафетата поемат Катя и Здравко от дует „Ритон“, а по традиция, в 23:30 часа, пред публиката ще излязат изпълнителите от ансамбъл „Тракия“.

Речта на президента Румен Радев ще бъде излъчена на живо, а след новогодишното хоро програмата продължава с хитовете на Тото и Лъчо от СкандаУ.

 
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…