Print this page

Заигравката с името на събитието не е случайна.

Body, Soul, Mind. 

 

Ще ви разкажа кратка приказка.

Имало едно време едно момиче, на което не му харесвало реалността, в която живее. Повечето хора от деца били възпитавани, че трябва да лъжат, лицемерничат и да сдържат най-дълбоките си желания и мисли. Да не показват ранимост, да кътат любовта си, да дефрагментират и рециклират емоциите си. Да манипулират и мамят, за да оцелеят и бъдат успешни личности. И това се случвало... докато в един момент след множество размишления, наблюдения и изследвания... Доста от хората осъзнали, че болестите, несгодите им, както и некомфорта им вътре в самите тях, както и спрямо света е следствие на стените, които си слагаме едни пред други. На клетките, в които сами се слагаме, за да се защитим, забравяйки че така основно се ограничаваме и лишаваме от така нужната свобода на изразяване и живеене като развиваща се, пълноценна личност, преборваща страховете си, прегръщат неограничените възможности и черпеща от безкрайната енергия на Любовта, за която е нужно да направим стъпка напред - извън страховата си зона и да усетим, че (от)давайки - ние (се) зареждаме и провокираме потокът да се влива и тече правилно, между всички ни. 

Поради тази причина онова момиче решило, че е крайно време да подкрепи осъществяването на тази промяна.

По един забавен, активен, провокиращ, но и галещ, толерантен начин към всеки въвлечен. 

Едно креативно парти за хора, които търсят:

- нови познанства

- себе си

- разбиране

- приятна, интересна, интелигентна компания

- нещо свежо да им се случи

- да помогнат да се случи дори за една нощ тази промяна

- да споделят свои мисли, без да бъдат съдени, без да им бъдат лепени банални етикети, без страх от отхвърляне и лошо отношение.

Нека уточним, че това парти НЕ Е само за самостоятелни личности a.k.a. необвързани хора. Двойки, които искат да се разнообразят, да потанцуват, да видят и усетят нещо различно, които не се затварят в сапунен мехур, а мислят разумно и освободено - елате! Любовта е споделяне.

Ще направим нещо съвсем различно - ще се запознаем със себе си по един друг начин, докато се запознаваме с другите, около нас. 

Поканени сте да отпразнувате и преоткриете свободата си да общувате, да се изразявате, без да бъдете съдени, без да бъдете ограничавани, без да бъдете слагани в рамки. Звучи хубаво, а? 

Всеки желаещ да сподели лично творчество, мисли, идеи или просто да представи себе си ще има по няколко минути на сцената, под светлините и микрофон, който да извисява гласа, за да бъде чут от цялата публика.

И няма да знаете какво точно ви очаква, докато не прекрачите входа на Полинеро. Защото това е място, откъснато от суетата и конкуренцията. И те кара да се чувстваш защитен, носи уют и придава усещането за крепост, в която хората, около теб са ти семейство, а ти си на точното място в точното време, за да ти се случи това, от което дълго време (не) знаеш, че си имал нужда.

Ще хапнем домашно приготвена храна с приятен вид, ще пием качествен алкохол и ще слушаме хубава музика.

Възрастова граница 17+ 

Силно препоръчително е да се направят резервации.

За резервиралите ще има специално посрещане 

Кога: 20. февруари; 21:30

Вход: 7 лв.

Място: Полинеро

Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/215743292099200/

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…