Скъпи дами, имаме удоволствието да подкрепим една прекрасна жена в нейното различно, нестандартно и забавно начинание. Откриваме Дамски клуб "Диамантена жена", чийто срещи ще се провеждат веднъж месечно. Ето и малко повече информация от самата Ирина:

"Аз съм Ирина- дизайнер на дрехи. Чрез дрехата изследвам жената, помагам ? да се почувства уверена и смела в решенията си. Това е моята мисия, да открия диаманта във всяка жена. Отстранявам излишното и тя засиява. Подчертавам качественото и тя е различна и себе си. Самата аз преминах през това и изградих собствен стил и почерк, който въздейства и дава резултати.

Всяка жена, член на клуба ни ще изгради ясна представа за самата себе си.

Ще си даде отговор на въпроса "Защо пазарувам хаотично?"

Ще изгради своя визия от дизайнерски облекла, които са индивидуално разработени, спрямо нейния потенциал.

Нека да открием диаманта в нас, да заблестим и бъдем щастливи, такива каквито сме, неповторими и единствени."

Необходимите материали са: лист и химикал, любов към себе си и усмивки. Отново напомняме, че срещите на клуба ще се случват веднъж месечно. Таксата е 30лв. А освен приятната атмосфера, която носи нашето пространство и енергията в него, ще се наслаждаваме и на коктейли, чисто по женски. :) 

За повече информация можете да се свържете с Ирина- 0889/ 12 04 50

За записване- http://arlashka.gr8.com/

Начало: 18:00 часа

Център за изкуства и себепознание "Пълдин АРТ Клуб" Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…