Театралното представление Задникът НА МАЙКА ТИ или не мога да почувствам нищо вече ще се играе в Club VOID на 4-ти юни, неделя, от 19:00 часа. Спектакълът е по текстове на Алън Бол - сценаристът на "Американски прелести", "Истинска кръв” и "Два метра под земята ООД”. В ролите са Силвия Станоева и Божидар Попчев, режисьор е Веселин Димов.

Постановката предлага комедиен поглед към живота на съвременните млади хора в големия град сред новите технологии и непреставащите копнежи, илюзии и разминавания между жената и мъжа. Докъде сме стигнали в стремежа си да пестим време? Не свикнахме ли толкова много със заместителите, че истинските неща ни изглеждат неестествено? В страстта си да сме постоянно активирани и забавлявани, не се ли обезчувствихме? Трите едноактни пиеси на Алън Бол ни приканват да погледнем с усмивка и отстранение над крайностите, в които свикнахме да живеем. 

"Задникът на майка ти" е комичен опит за психоаналитичен сеанс, разкриващ самотни компулсивни фетиш тенденции и шокиращо изместване на любовния обект. "Създадено за жена" е разказ за млада двойка, приготвяща се да излезе на парти, където скоростта на “комуникацията”, егоцентричността и обсесията по външното са в апотеоз. “Думата с Б” е предложение за брак в офис на голяма корпорация, където опредметяването на другия се е превърнало в норма, а бизнес планът - в Божи закон.

Постановката на 4-ти юни започва точно в 19:00 часа.

Билети се продават на място от 15:00 часа в деня на спекатакъла и по предварителна резервация със съобщение на страницата на Club VOID.

Цените са 10 лева и 8 лева за студенти и ученици.

Местата за ограничени!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…