Съвременните форми на комуникация предоставят страхотни възможности работата ви да бъде виждана по цял свят. Във фотографията това означава, че творчеството ви може да бъде популярно сред хора по цял свят, а вие да се реализирате в различни точки на света.

Любомир Сергеев е един от малкото български фотографи, които е направил успешно този скок и от години работи по интересни проекти за световни марки извън рамките на България. За наш късмет… той винаги се връща и е готов да сподели опита си, за да ни разкаже как един български фотограф може да стигне до Ню Йорк.

На 13-ти юни, вторник ви каним в Пловдив на една лекция, която ще „отвори света“ за вашето творчество. В интернет, и не само, има хиляди сайтове и възможности за популяризиране на фотография. Някои от тях са платени, други не. Някои от тях работят, други не толкова добре. Любомир Сергеев ще ни разкаже за своя дългогодишен опит с най-различни платформи, в които може да промотирате работата си. Ще сподели плюсовете и минусите на всяка една и ще ви запознае с възможности, за които вероятно не сте и предполагали.

Искате да се занимавате с фотография и светът да се върти около товрчеството ви? Очакваме ви на 13-ти юни, 19:00 ч. в кафе-бар Отсреща* в Пловдив.

ВХОД 10 лв. / за членове на Клуб Фото Свят събитието е безплатно

Можете да станете членове на Клуб Фото Свят по време на събитието. Условията може да видите тук: https://photoworld.bg/vkluchi-se-i-ti/

Предварителната регистрация е препоръчителна, за да гарантираме доброто провеждане на събитието. Моля попълнете формата за регистрация на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/nakaray-sveta-da-se-varti-okolo-tvorchestvoto-ti-s-lyubomir-sergeev/

 

ПОВЕЧЕ ЗА ЛЮБОМИР СЕРГЕЕВ

Любомир Сергеев е концептуален фотограф с над 20 годишен опит.

Носител е на множество родни и международни награди, сред които и:

- 2014 Grand Prix - Trierenberg Super Circuit, или както често го наричат - "Оскар за фотография"

- 2013 - Photographer of The Year - Oneeyeland Photography Awards

- 2013 - PX3 - Prix de la Photographie - Gold in Fine Art ... и много други.

Повече от неговата работа може да видите тук: https://www.sergeevstudio.com/

*при засилен интерес, организаторите си запазват правото да променят мястото на провеждане на събитието

 

Начало: 19:00 часа

Кафе-бар "Отсреща"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…