Поради нестихващия интерес към шоуто, група "Art Crew" отново излиза на пловдивска сцена, за да зарадва всички фенове на "Аз съм Луна", които не успяха да се сдобият с билети за предишният концерт!

Очакваме всички фенове на сцената на Летен театър на 14-ти юни, сряда, точно в 20:00 часа!

Билетите за концерта са в три ценови категории - 5, 8 и 10 лева, като могат да бъдат закупени от касите на ИзиПей в цялата страна и онлайн на https://www.epay.bg/ , както и на място, в деня на концерта.

* Мероприятието се провежда на открита сцена и при лоши метереологични условия, концерта ще бъде отменен друга дата, като всички билети, които са закупени ВАЖАТ при евентуална промяна в провеждането на коцерта!*

Сериала "Аз съм Луна" - наследника на "Виолета", набира все по-голяма популярност по Света, а и в България. След повече от успешен първи сезон на сериала и предстоящо турне в Аржентина, "Аз съм Луна" - Мюзикълът е тук!

В ролите - Любомира Джорова, Богомил Райков, Венета Цонева, Франческо Ночев, Цветелина Славова, Ивета Василева, Мартин Дизов, Кристина Ангелова.

Луна е безгрижно и красиво 16-годишно момиче, което живее в Канкун, Мексико, заедно с приемните си родители. Тя работи като разносвач на бърза храна на ролкови кънки и повярвай, тя е доста добра на тях, като дори и тя самата не подозира за това! Един ден животът ? се преобръща тотално, когато новата собственичка на имението, в което Луна живее с родителите си, го купува. Впечатлена от готварските умения на Моника - майката на Луна, тя им предлага работа в Буенос Айрес, а Луна да бъде ученичка в най-доброто училище в Аржентина, като тя ще плаща таксата ?. И така, Луна и семейството й се пренасят в Аржентина. Луна се сблъсква с много нови предизвикателства, отрива нови приятели, а също и врагове. Какво се случва по-нататък? Ела и се потопи в магията и нека Луна сама да ти разкаже своята история!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…