В сряда на гости на нашите деца ще дойде един много специален и важен инструмент - ОБОЙ. Обоя е този, без който не може нито един голям оркестър - той свири най- прекрасните мелодии и дава ЛА в началото на всеки концерт, за да се настроят всички инструменти. За първи път наживо при нас децата ще могат да го видят отблизо и да се запознаят и с неговия братовчед Английския рог.

Най- хубавото нещо на годината предстои - месец юни и началото на Ваканцията. За всички малки и големи деца ( и най- любимите им баби, които са отговорни за тяхното забавление) Диана Петкова е приготвила занимания всяка сряда от 11.15ч. Очакваме ви, за да бъде Ваканцията през юни пълна с музика!

Заниманието е 45 минути и е подходящо за деца до 12 г.

Цена за еднократно посещение 6 лв, за второ дете от семейството - 5 лв. Цена на карта за 5 занимания - 25 лв, за втото дете от семейството - 20 лв. Цена за посещение на родител - 3 лв.

Записванията са задължителни, за да не се претоварват групите - тел 0887243670 или лично съобщение.

Начало: 18:00 часа

Къща за музикални вълшебства Дивизи

кв. Капана, ул. "Христо Дюкмеджиев" 4

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…