Пролетта и лятото са сезони особено подходящи за рисуване под открито небе. Ще използваме тази възможност за да излезем край северният бряг на река Марица и да творим рисунки и по специално пейзажи на пленер. Целенасоченото наблюдение на природните форми и концентрацията на зрението в определен мотив, може да отключи неподозирано вдъхновение, което да развие различни качества и умения у рисуващият. Някои от тези качества са търпението, волята и вътрешното спокойствие.

Събираме се от 18.00 ч. до 18.15 ч. в клуба, след което ще се насочим към реката, която е доста близо. Разполагаме с някои материали – темперни, акрилни, маслени и акварелни бои, но който желае може да си донесе собствени материали и статив. Добре дошли са хора с различен опит в рисуването и от всякакви възрасти ! При дъждовно време, рисуването ще се проведе в клуба.

Вход: Свободен*

* Клуб Нещото е свободно пространство за споделяне на идеи, умения, опит, вещи. Мястото е некомерсиално и издръжката му зависи единствено от даренията на неговите посетители - всеки според възможностите и желанието си. За да продължи това място да съществува, зависи от всички нас

Начало: 18:00 часа

Клуб "Нещото", ул. "Добротич" 11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…