Започва един от най-големите рок фестивали в Пловдив

Evanescence е хедлайнерът, който тази вечер ще разтърси не само Гребния канал, а цял Пловдив. Любимата на поколения фенове група идва за първи път в България, за да представи едно незабравимо шоу. Алтернативната метъл банда от Америка идва у нас, като посещението на Hills of rock е част от европейското турне на групата, което те планират от миналата година.

Друга световно известна банда ще подгрее американските величия. Това са мелодичните Epica, които наред с най-големите си хитове EPICA ще представят и новия си албум “The Holographic Principle”. Според музикалната критика, новият албум е “най-добрата им творба до момента”. Coen Janssen споделя – “Искахме този албум да е изпълнен с най-добрата музика, на която сме способни. Отделихме много време за подготовката му и в съчетанието на различни инструменти, които никога преди не бяхме използвали в песните си. Включихме брас, струнни, духови, етно инструменти и перкусии, за да направим звука по-жив и за да постигнем онзи ефект, който ние в групата наричаме ултимативния EPICA звук“.

Още много родни и чуждестранни групи ще забият на трите сцени тази вечер, а хедлайнерите се очаква да излязат на сцената след 21:00 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…