Промяна на съзнанието е трудна, само поради илюзорните представи за това, което ни движи – така усилията ни не са насочени в нужната посока, попадат в празно пространство и не дават очаквания ефект. Затова самонаблюдението и честното отношение към самите себе си, е основният инструмент за промяна на съзнанието, и ако забележим, че не постигаме напредък, трябва веднага да си дадем сметка, че в някаква насока се самозалъгваме, че суетата, гордостта и самомнението (прекалено завишено или комплекси за малоценност), все още ни пречат да видим реалността. В такива случаи е желателно да потърсим помощ, но само в случаите, когато сме готови да преглътнем действителността, а не да я приемем като нечие злонамерено желание да ни унизи.

Водещ ще бъде Любен Николов - професионален треньор на Живота, чиято цел е да вдъхновява хората около себе си, да съдейства за тяхната трансформация и освобождаване на скритите бариери в съзнанието им.

Начало: 18:00 часа

Център за изкуства и себепознание "Пълдин АРТ Клуб" гр.Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…