Младежки център Пловдив стартира от юли цикъл забавни образователни работилници за деца от 5 г до 10 г на тема „Аз и светът около мен“. Целта е чрез занимателни творчески активности децата да получават по-достъпно знание за различните аспекти на света и природата; да се изграждат позитивни нагласи и естетика, да се стимулира свободата в общуването, креативността, вярата в собствените възможности. Работилниците ще бъдат с предварително зададени месечни теми, като идеята е в дългосрочен план да се засягат най-различни теми от живота- природа, екология, изкуства, науки, история, култура и др. Те ще бъдат водени от педагог с дългогодишен опит, но в отделни случаи ще бъдат канени гости- доказани в областта си професионалисти. Темите за юли и август са „Природа, биоразнообразие и екология“ .

Работилниците ще се провеждат всяка събота и неделя, от 11 до 13 часа, в двора или сградата на Младежкия център, с такса за участие 5 лв и предварително записване на тел 089 839 4219.

 

Първата работилничка е на 2 юли, неделя, а темата е Природа и биоразнообразие.

Начало: 11:00 часа

Младежки център Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…