Скъпи бъдещи мами, заповядайте на летните ни класове 

Йога за бременни жени с Даниела всеки понеделник от 18:00 часа в Пловдивски Културен Институт!

Първият клас на 10 юли обявяваме с ВХОД СВОБОДЕН!

Обучението в „Йога за бременни жени“ е изградено върху основата на Класическа йога. Включва подходящи и адаптирани спрямо състоянието на бременната жена, йога практики и техники. Има за основна цел да осигури адекватни знания и практически умения, необходими по време на бременността, раждането и следродилния период. Обучението е подходящо и за бъдещите татковци.

Занятията са с продължителност 90 мин. и в тях са включени:

– физически упражнения и пози /асани, мудри/;

– техники за прочистване /шаткарми/;

– осъзнаване и контрол на дишането /пранаяма/;

– техники за концентрация;

– релаксация;

– разглеждане на основни въпроси, свързани със здравословния начин на живот и хранене на бременната жена, пренаталното възпитание, поведението на родилката и подкрепата на таткото, избор на родилен дом, грижи за бебето и др.

Водеща: Даниела Георгиева – сертифициран инструктор по йога, член на „Йога клуба“ към БЙА, педагог. През 1999 г. става съучредител и член на УС на Сдружение „САТ (Съзнателна Активна Трансформация)“, имащо за основна цел разпространението на интегрална йога в гр. Пловдив и региона. През 2000 г. тя е един от основателите на „Център за бременни жени“ в гр. Пловдив и до 2006 г. е програмен директор и преподавател към него. От 2007 г. работи като йога инструктор, с приоритет развитието и провеждането на обучения „Йога за бременни жени“ и „Подготовка за раждане чрез йога“. Участник е в многобройни йога курсове, семинари и събития в България, Европа и Индия. Има публикации и медийни участия по теми, свързани с йога и йога за бременни жени.

Начало: 18:00 часа

Пловдивски Културен институт

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…