Каним те да се включиш в нашето първо лятно фотопредизвикателство. Направи си фотоапарат сам и заснеми пътя на слънцето… прави една снимка 6 месеца.

Как се снима пътят на слънцето или що е то соларография?

Във вторник ще се запознаем със соларографията и това как се снима пътят на слънцето. Акцентът на събитието ще е как да си изработим камера за соларография или по скоро камера, която е толкова евтина, че без притеснения може да оставите за 6 месеца на избраното място. След като направим камерите може да поставим една две наоколо, а останалите всеки сам ще реши къде да постави. След 2-3-6 месеца събираме камерите, за да видим резултата!

Необходимите материали ще са осигурени от клуба.

Събитието е с вход 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят

Може да станете член по време на събитието.

Моля регистрирайте се за събитието предварително за по-добрата му организация. Попълнетете формата за регистрация на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/solarografia-pravi-edna-snimka-6-mesetsa/

Начало: 19:00 часа

"Отсреща"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…