Тази сряда „Филмови нощи във Филипополис“ ви предлагат два от най-касовите филми тази година на невероятно 3D. „МУМИЯТА” на режисьора Алекс Кърцман и „КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР” на Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг. 

Днес от 21:10 ч. зрителите ще имат възможността да гледат„КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР” – петата част от един от най-успешните франчайзи в историята на киното. Потопен в изцяло ново приключение, злочестият капитан Джак Спароу (Джони Деп) открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

От 23:30 ч „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с „МУМИЯТА” –  нова трактовка на една позната легенда, с която ще започне възраждането на обща вселена от култови чудовища. С участието на мега звездите Том Круз и Ръсел Кроу филмът вдъхва живот на една класическа приключенска история.Древна кралица (София Бутела), чиято съдба е несправедливо отнета, е затворена в гробница под безмилостната пустиня. В наши дни тя е събудена, което отприщва ужаси отвъд човешкото въображение... От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон, „МУМИЯТА” съчетава напрежение и екшън в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…