„Филмови нощи във Филипополис“ продължават с провокативната историческа драма „ВОЕВОДА“ на Зорница София и италианския филм „ПЕРФЕКТНИ НЕПОЗНАТИ“ на Паоло Дженовезе.

От 21:10 ч. тази вечер имате възможност да видите амбициозния български филм „ВОЕВОДА“, който разказва истинската история на Румена - майка, принудена да остави дете и дом и да оцелява в суровия мъжки свят на 19ти век. Тя предвожда чета, която налага свое правосъдие в завладяната от Османската империя България. Игрален филм по спомени на очевидци и разказа „Румена войвода“ от класика Николай Хайтов.

От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с италианския филм „ПЕРФЕКТНИ НЕПОЗНАТИ“. В него седем дългогодишни приятели се събират на вечеря. Почти на шега, домакинята предлага игра - да споделят помежду си съдържанието на всички смс-и, имейли и телефонни разговори, които получават по време на вечерята. Постепенно невинната игра се превръща в игра на интриги, предателства и разстройващи открития. Много недоизказани неща ще бъдат казани, много тайни ще бъдат разкрити... И въпреки че всички приятели се познават от толкова отдавна, те ще открият за себе си, че са перфектните непознати.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…