Това събитие е за вас, вашия живот и това което важно за вас. То е, не за да оцеляваме, което обикновенно ние повечето хора правим, а да надграждаме и имаме чудеса в живота си. Как? Като видите слепите си зони, което осъзнаване води до нови действия, а от там нови резултати.

"Основната пречка за повечето хора е вътрешният диалог. Когато човек се научи да го трансформира, всичко става възможно. Най-невероятните проекти стават осъществими." Карлос Кастанеда

 

Водещ Любен Николов - професионален треньор на Живота, чиято цел е да въведете нова възможност и вдъхновение до реализиране на мечтите си. 

Всички, които желаят да се включат, но не могат да присъстват на място, има възможност да участват и онлайн. Скайп адресът на водещия е lustyinspire. 

 

Такса: 10 лв. с банков превод до четвъртък и 15 лв. на място преди събитието. Добре дошли!

За въпроси: 0897099994 Любен Николов. 

Внесете сумата тук: Lyuben Stoychev Nikolov BG38BPBI79241066298101 Eurobank, za konsultaciq. Благодаря!

Начало: 18:00 часа

Център за изкуства и себепознание "Пълдин АРТ Клуб" гр.Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…