Готови ли сте за поредното лятно ФОТОпредизвикателство? Този път задачата ще е да направите възможно най-добрата нощна фотография.

По време на поредното ни лятно ФОТОпредизвикателство, ще се концентрираме върху нощната фотография.

Събитието ще се проведе в 2 части:

Съвети за тънкостите на добрата нощна фотография. Ще се съберем в Отсреща и ще обсъдим някои технически подробности относно това как се правят хубав снимки нощем. Какви настройки да ползваме? Какви „трикове“ можем да правим?

След 20:30 ч. ще тръгнем по улиците на Пловдив и ще приведем някои от тези съвети в практика. Ще експериментираме с Light Painting. Ще „размазваме“ светлините на града, ще направим нощни снимки на Пловдив.

Тъй като събитието е и предизвикателство за всички включили се.

Всеки ще има за цел да направи най-добрата нощна снимка, на която е способен в нощта на събитието. Всеки участник ще има възможността да подаде до 3 фотографии от своите нощни снимки до понеделник, 14 август, след което ще пуснем изпратените снимки в отворена галерия във фейсбук и ще ги подложим на публично гласуване. За най-добрата нощна фотография ще има страхотна награда – отпечатване и рамкиране на снимка в размер 50/70 за автора на най-добрата фотография.

И така, предизвикваме ви да направите най-добрата нощна фотография.

Носете си стативи, светкавици, светодиоди и всичко, което смятате за полезно ??

Събитието е с вход 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят

Можете да станете член по време на събитието.

За да се включите, молим да попълните регистрацията на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/noshtna-fotografia-2/

Начало: 19:00 часа

Кафе-бар "Отсреща"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…