Здравен център "Брод" кани всички бременни жени и бъдещи татковци на лекция "Психология на бременността и родителството".

С Десислава Даскалова, клиничен и консултативен психолог ще поговорим за всички психо-емоционалните промени съпътстващи бремеменността, раждането и родителството. Ще научим, какво преживява бебето в утробата и по време на раждането. Можем ли да общуваме с бебето още преди раждането и как да го правим? Какво предтвавляват родилната тъга и депресия? Каква е ролята на бащата преди, по време и след раждането? Как артерапията може да ни бъде полезна в този период на динамични промени? Ще можете да зададете всички вълнуващи ви въпроси.

През последните години се появяват все повече обучения за родители. В тези курсове, родителите научават повече за това какво е успешно родителстване, научават различни стратегии за справяне с проблемите и могат по-добре да разберат децата си. Изследванията показват, че децата, чийто родители са участвали в такива семинари или курсове (или с други думи, имат желание да се усъвършенстват като родители и признават, че не знаят всичко), имат по-благоприятно бъдещо развитие, отколкото родители, които не са участвали в такива обучения (или не се стремят да подобрят комуникацията и разбирането към детето си). 

Десислава Даскалова е клиничен и консултативен психолог. Специализация "Консултиране и психотерапия при деца и юноши". Консултант по когнитивно-поведенческа психотерапия. Специализация по ранно детско развитие и психодиагностика. 

Обучител в "Арт– терапевтични техники на деца с увреждания". Сертифициран медиатор към Министерство на правосъдието. 

Лекцията е част от курса "Как да родя здраво и щастливо бебе" . 

При инцидентно посещение на отделна лекция или практическо упражнение, цената е 15 лева за двойката /мама+татко/. 

За информация и записване: 0888735068

Начало: 18:30 часа

Здравен център "Брод", ул. "Петко Д. Петков" 23

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…