Bourbon Street е rock’n roll трио от Пловдив. Бандата е създадена в края на 2013 година с непроменлив състав – Никола Nixon Джоков – китара и вокал; Радослав Паунов – бас; Велко Илиев – барабани. 

Групата е микс от интереси и стилове, може би защото всеки един е свирил и свири в доста групи (P.I.F.,Colapso, Gabana, Automatic Flowers, Нещо Цветно, Pornographic Monster, Mss Elly & The Orchestra и др.). 

Репертоатър им се състои основно от авторска музика, поп-рок на български език. Bourbon Street записват няколко паечета, от които „Различен“ и „Майка ти“ започват да звучат редовно в ефира на рок радио Z- Rock и други радиостанции, а песента „Танго“ е номинирана като една от песните финалист на фестивала “Златният Орфей“ 2015.

Bourbon Street издаде дебютен албум през Октомври 2016 , както и снима клип на песента „Танго“, която е и първи сингъл от албума.

-------

Musicoholic също са трима - Иван Гатев (Контрол, ЛокМаруху, екс. Saltriver) - вокал и бас; Матей Христосков (Viperfish, Nacbuctu, One Soul, Innerglow) - ударни и вокали;

Петър Иванов (екс. Saltriver) - китара.

Групата е почти на две години, в които музикантите наблягат повече на работа по песни и записи за сметка на свирене на живо. Две песни вече могат да се намерят в интернет пространството - "Dying Mode" и "High", a нови четири се миксират в момента. Най-общо стилът може да се определи като малко алтърнатив и малко стоунър в рокендрол обвивка. Musicoholic обичат да експериментират с ефекти и звукът им трудно може да се сбърка. 

Заповядайте! Вход 7 лв.

Начало: 20:00 часа

Бар "Конюшните", ул. "Съборна" 20

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…